1., Mikor lesz koncert Magyarországon?
Egyelőre még tudtommal ez így nincs betervezve, de az idei Nova Rock-on, egy köpésnyire Magyarországtól fel fognak lépni, szóval lehet körülnézni...=)

2., Mi történt az előző basszusgitárossal?
Nick Crandle mielőtt stúdióba vonultak volna - még Jeff Killed John-ként - lelépett. Matt elmondása szerint szimplán nem akart tovább a bandában játszani. Így "lopták el" Jayt a NUKE nevű együttesből, ahova később Nick csatlakozott, valószínűleg ott is basszernak. Más feljegyzés nincs. =)

3., A 10 years today kiről szól?
Ez a lehető legbunkóbb kérdés, amit fel lehet tenni, éppen ezért ez rendszerint nem is téma se fórumokon, se sehol. Külföldi oldalakon olvastam olyan feltételezéseket, hogy Nick Crandle lenne az, de ez hülyeség.
"Mindannyian egy bandában játszottunk Metallica és Nirvana feldolgozásokat. Még csak 15 éves volt, és úgy vélte, a legegyszerűbb módja, hogy rendezze az életét, hogy egy pisztolyt tesz a szájába." - mondta Matt.
Nem Nickről szól, hanem egy Shane nevű srácról.

4., Több oldalon (itt is) láttam valami olyasmit, hogy az All These Things I Hate című számot Matt egy olyan barátnőjének írta, aki öngyilkos lett. Ez igaz?
Ez itt is szerepelt, a téves információ azt hiszem innen indult el, legalábbis a magyarok körében. Több angol oldalon is olvastam ugyanezt. A félreértés nyilván onnan adódik, hogy a 10 years today történetét összemossák ezzel a dallal. Szövegét tekintve, tényleg passzolna, de ismét csak Matt szavaira tudok hivatkozni:
"4 éve írtam a dalt, amikor a barátnőm egyetemre ment. Tudtuk, hogy 3 éven át távol leszünk egymástól, és az egész szörnyű volt, mindketten könnyekben voltunk."

5., Te jó ég, Matt/Padge/Jay/Moose olyan jól néz ki! Ugye nem buzik?
NEEEM!!!

6., Te jó ég, Matt/Padge/Jay/Moose olyan jól néz ki! Szinglik?
Nem. Moosenak van egy kisfia és egy kislánya. Jaynek egy kislánya, Abigail, és hamarosan a második gyereke is napvilágot lát majd. Matt barátnője, Charly pedig március végén fog szülni. Padgeról pedig nem tudom apa lett-e már, mindenesetre van felesége.

7., Honnan szeded a képeket / infókat?
Sajnos egyikünk sincs kapcsolatban a bandatagokkal, így csak az internetre tudunk hagyatkozni. Aki keres, az talál. =)
 
8., El akarok vinni pár dolgot innen, mi tévő legyek?
Szólsz, mi igent mondunk, és kiírod az oldalunk címét. Felőlem egy az egyben mindent lemásolhatsz innen, a feltétel, hogy kiírod, honnan szedted. =D

9., Van olyan írás/kép/stb.  ami 100%-osan az enyém, és ezt tudom is bizonyítani (!), épp ezért nem szeretném, hogy tovább maradjon az oldalon. Mit tegyek?
Kicsi, ha ilyen véletlenül előfordulna (mert forrást rendszerint kiírom), akkor csak szólsz, ha igazad van, le lesz szedve. =)

10. Mikor fog megjelenni az új album?
Április 27.

11. Miért váltottak producert a 3. albumhoz?
Ugyan az első két albumnál Colin Richardsonnal dolgoztak együtt, a 3. albumnál Don Gilmore segítette őket.
?Szeretjük Colin-t és azokat a lemezeket, de egy más típusú producert akartunk, és nem csak állandóan  a metál világban mozogni. Továbbra is metál együttes akarunk lenni, de ugyanakkor átvágni egy kicsit a többi irányzatba is.? ? mondta Moose.

Oldalmenü
Szavazás
Melyik album tetszik leginkább?
Bullet For My Valentine EP
The Poison
Scream Aim Fire
Fever
Diavetítő
Naptár